Nézze mobiltelefonján videórendszerét!

Akár az otthonában, vagy irodájában felszerelt kamerák képeit rögzítő DVR (Digital Video Recordec) internetre kötésével a helyes konfigurálást követően lehetőség nyílik arra, hogy távolról is ránézhessen mi történik lakásában, irodájában.

Az Iphone és Android alkalmazások segítségével, akár mobiltelefonjáról is távfelügyelhet különböző objektumokat.
Az Eagleeyes programot megtekintheti működés közben, majd letöltheti itunes, vagy a GooglePlay oldaláról.

Cégünk vállalja a teljes felmérést, tervezést, szakszerű kivitelezést és beüzemelést. Munkatársaink a felmérést követően megállapítják mennyi idő, munka és eszköz szükséges a kivitelezéshez és beüzemeléshez. Ezt árajánlat formájában átadják a megrendelőnek. Amennyiben az árajánlatot elfogadja a megrendelő, úgy a kivitelezést megkezdik a megbeszélt időpontban szakembereink.

Megrendelőink kértek már videómegfigyelő rendszert otthonukba, irodájukba, de logisztikai központokba, telephelyekre, cégek, vállalatok kiemelt részlegeire, raktáraira, áruátvételi pontokra, kasszákhoz, egyéb intézményekbe is szereltünk mobiltelefonnal kompatibilis DVR eszközöket.

Természetesen csak az a személy fér a kamerák által rögzített képekhez, akinek van hozzáférése.

Munkatársunk segít a szakszerű és biztonságos környezet kialakításában, illetve a megfelelő esrősségű felhasználói név / jelszó kialakításában.

Kapcsolatfelvétel